Vrouwencirkel 

De wereld heeft meer vrouwelijke wijsheid nodig. Vrouwen met (com)passie en zachte kracht die hun eigen waarheid leven. Die ervoor kiezen om met een open hart de wereld te ontmoeten. Om op deze manier te leven vraagt moed en een stevig anker in jezelf. Het vraagt om eerlijk en zonder oordeel naar jezelf te gaan kijken.

Wat mij ontzettend heeft geholpen op mijn pad van ontwikkeling, was het samen zijn met mijn sisters. Ik heb het heel lang alleen uitgevogeld, maar pas toen ik het samen mocht doen kon ik echt grote stappen maken. Ik zag mezelf gespiegeld door de vrouwen om me heen en voelde me gedragen in hun liefdevolle energie. 

Waar gaan de vrouwencirkels over?

 

Op verschillende middagen neem ik jullie mee op een ontdekkingsreis via verschillende thema’s. Je kunt alle cirkels erbij zijn, of degene die jou het meeste aanspreekt. Iedere cirkel zal je in contact brengen met een andere laag.

Voel maar eens of de volgende vragen iets bij jou losmaken. Het kan zijn dat sommige vragen spannend zijn of iets raken. Voel maar hoe jouw hart en jouw lijf hierop reageren.  

Leef ik op dit moment mijn eigen waarheid? Of draag ik maskers, doe ik me anders voor? Leef ik vanuit mijn hart of vanuit angst en verdedigingsmechanismes? Leef ik volgens mijn eigen ritme, jouw (innerlijke) cyclus? Kan ik voelen wat mijn wensen en grenzen zijn en die ook uitspreken? Durf ik anderen dichtbij te laten, zowel in mijn kracht als in mijn kwetsbaarheid? Kan ik volledig in mijn lijf aanwezig zijn, met alles wat er leeft? En voel ik wel echt, of verdwijn ik in mentale of energetische lagen en blijf ik er een beetje boven hangen? Hoe zet ik mijn sensitiviteit in als kracht, ipv dat het me uitput?

Wanneer dit met iets in jou resoneert, ben je heel welkom om dit te komen onderzoeken.

Het thema voor de eerstvolgende dag (25 jun) is Thuiskomen in je bekken. Door middel van diverse oefeningen en meditaties ga je steeds dieper zakken in je lijf en in je bekken. Dat is voor veel vrouwen spannend, omdat daar zoveel leeft. Daarom gaan we dit samen doen, stap voor stap, in een veilige bedding.

Wat gaan we doen?

 

Tijdens de cirkels maak ik gebruik van alle wijsheid die ik tot nu toe ontvangen en beleefd heb. Ik werk graag holistisch, dat wil zeggen op alle lagen: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Ik geef je wijsheid en inspiratie, zal je hier en daar prikkelen, en zorg altijd voor een veilige bedding. Vooral zal ik je meenemen in ervaringen, waarin jij jouw eigen waarheid gaat ontdekken. Onder andere door begeleide meditaties, rituelen, klank, zang, beweging, deelrondes, systemisch werk, aanraking en lichaamswerk. Zo ga jij de weg naar binnen maken en nodig ik je uit om steeds dieper thuis te komen in jouw eigen essentie. ‘Uitnodigen’ is daarbij een belangrijk woord. Jij bepaalt zelf hoe diep je in bepaalde thema’s gaat. Je mag volledig jouw eigen tempo eren. Alles is welkom en je hoeft helemaal niets.

 

Praktische info

 

De cirkels zullen plaatsvinden in Apeldoorn. Ik ben bezig met een nieuwe ruimte, zodra ik die heb komen de volgende cirkels ook online. Je kunt je nu alvast aanmelden voor de eerste. En die vindt plaats op zondag 25 juni, van 14.30 tot 18.00.
Ik stem de dag af op de groep die er komt, dus het exacte programma komt meestal later door me heen, wanneer de groep zich vormt. Als je iets wilt vragen of juist in wilt brengen, neem vooral contact met me op.

Investering

Eén van de krachten van het vrouwenveld is verbonden draagkracht. We zijn allemaal anders en hebben allemaal ons eigen pad. Dit houdt ook in dat sommigen financieel meer draagkracht hebben dan de ander. Ik wil je vragen om eerlijk naar jezelf en naar de andere vrouwen te zijn en te geven wat jij kunt.

 

  • Ticket 1         € 33,-
  • Ticket 2         € 44,-
  • Ticket 3         € 55,-
  • Rittenkaart     volgt

Voorwaarden

Er is beperkt plek, om de veilige bedding te waarborgen. Jouw plek is gereserveerd met de aanschaf van jouw ticket. Wil je liever contant betalen, neem dan contact met mij op.

Wanneer je toch niet kunt, kun je tot 7 dagen van te voren jouw ticket kosteloos naar een andere datum verschuiven. Ook mag je jouw kaartje doorgeven/verkopen aan een andere vrouw, geef dit dan wel per mail aan mij door.

 

 

Voor vragen

3 + 11 =

Deel met anderen: