Aanbod Yuna Free to Flow

De IPT sessies en massages zijn enkel voor vrouwen. De Free to Flow sessies zijn zowel voor vrouwen als voor mannen.

Ik heb me door mijn eigen levenservaring verdiept in de karaktereigenschap HSP: hoogsensitiviteit. Deze kennis en ervaring zet ik graag in om andere HSP’s te begeleiden in het thuiskomen in hun lichaam en sensitiviteit. Ben je niet hoogsensitief? Geen probleem, ook dan ben je natuurlijk van harte welkom!

Wil je meer weten over HSP? Lees dan hier verder. Of bekijk hieronder het gehele aanbod.

Integral Pelvic Therapy®

Het bekken gebied is een plek waar nog weinig bewuste verbinding mee is. Er wordt veel opgeslagen. Veel vrouwen ervaren spanning, pijn, gevoelloosheid, klachten rondom hun seksualiteit, incontinentie of pijn na een bevalling, de impact van traumatische ervaringen, menstruatie- of overgangsklachten. En dat terwijl het bekken juist een echte krachtplek kan zijn voor de vrouw. Hier ontstaat en groeit nieuw leven, het is de plek van onze intuïtie en we vinden een veilige bedding in de kom van ons bekken.

IPT is een holistische vorm van bekken therapie met als doel om balans te brengen op alle lagen: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel.

Flow Sessie

Ons hele systeem is zo ontzettend wijs, alles werkt met elkaar samen. Wanneer we iets meemaken wat teveel is voor ons om op dat moment volledig te voelen, creëert ons systeem een blokkade als beveliging. Dit werkt voor alles wat we bewust of onbewust niet willen/kunnen voelen, dat zorgt voor blokkades van energie in het lijf. In een Free to Flow sessie zorg ik voor een veilige bedding waarin je kunt voelen en ervaren wat er in je lijf opgeslagen zit, zodat het leven weer vrij(er) door je heen kan stromen.

Flow Massage

Een intuïtieve massage, gericht op ontspanning en verzachting. Onder mijn handen mag je op reis gaan in jouw magische binnenwereld. Echt een moment van zelfzorg, waarbij het zelfhelend vermogen van jouw lichaam wordt geactiveerd.
Deel met anderen: