Hier vind je een aantal reviews van anderen. Deze reviews gaan over IPT, massages en Flow sessies, maar ook over workshops die ik in het verleden heb aangeboden.

IPT – echt een feestje

Sessies met Jonna zijn in één woord: fantastisch! Echt een feestje, en dat schrijf ik terwijl we ook door diep donker zijn gereisd… Maar met Jonna’s liefde, humor en warmte is het echt een warm bad om in te landen. Ondanks alle zenuwen en weerstand, die voorafgaand aan de sessies opkwamen, reed ik iedere keer weer met een glimlach naar Jonna toe.

Haar grootsheid in space holding en haar sensitiviteit in wat precies op dat moment nodig is, maken het veilig en uitnodigend om alles van jezelf te laten zien. Ik kwam met een diep verlangen om mijn sensualiteit en vrouwelijke energie meer te laten stromen, en kon met haar begeleiding zowel mijn stralende licht als mijn diepe trauma ontmoeten. En ze (hoera!) met elkaar verbinden, zodat ze elkaar ondersteunen.
Dank, lieve prachtvrouw, voor het reizen van je eigen reis – je doorleefdheid en diepte zijn voelbaar. En dat er nog maar veel meer leuke vrouwen bij jou een overvloed aan cadeautjes mogen ontvangen!

In contact met mijn baarmoeder, mijn diepste weten en wijsheid

De IPT sessie bij Jonna was een hele mooie, bijzondere en intense ervaring. Door haar liefdevolle aandacht, kundige aanrakingen en ook de fijne praktijkruimte voelde ik me veilig. Tijdens de sessie voelde ze intuïtief goed aan wat nodig was, checkte bij me in en stemde af. Daardoor kon ik ontspannen, me overgeven aan alle emoties die voorbij kwamen en voelde ik me gezien en gedragen. Dat was heel fijn en het effect van de sessie was duidelijk merkbaar: ik voelde me kalm, ontspannen, grounded en sterk. Krachtig en in contact met mijn baarmoeder, mijn diepste weten en wijsheid en die afterglow heeft nog dagen aangehouden.

Transformatie na sexueel misbruik

Ik wil mijn liefde en dankbaarheid uiten voor Jonna. Ik heb nu 4 sessies IPT Integral Pelvic Therapy gehad en ze is waanzinnig goed!!

Naar mijn mening éen van de belangrijkste dingen is de veiligheid in jezelf voelen en van daaruit in je kracht te staan. Deze veiligheid kunnen we vinden in onze bekken, wanneer we kunnen zakken in onze basis en daarmee echt in ons lichaam kunnen landen. Niet voor niets dat die basischakra staat voor veiligheid. Dit is waar IPT je dus enorm bij helpt!

Waar ik als vrouw met een seksueel misbruik verleden altijd tegen aan liep, was de gevoeligheid en de kwetsbaarheid van mijn bekken gedeelte. Wanneer ik dan eindelijk de moed had om hiermee aan de slag te gaan, werd ik gehertraumatiseerd. Totdat ik op een gegeven moment zo enorm op slot ging, dat mijn eigen levenskracht langzaam aan steeds minder werd. Toen ontmoette ik Jonna! Haar zachte en liefdevolle houding gaf me heel veel veiligheid. Haar zorgvuldigheid en oplettendheid gaf me de ruimte om alles wat er in mij leefde tijdens de sessies zichtbaar te maken. Is je hart, je hoofd of je buik het niet eens met een volgende stap? Dan staan we daar bij stil, totdat alles het eens is met de volgende stap. Zo zorgt ze ervoor dat er altijd veiligheid is.
De resultaten die ik voel en de enorme transformatie die ik mee maak na haar sessies zijn ongelovelijk en fantastisch!! Nog niet eens te spreken over haar humor en haar aanwezige aandacht. Wat ik heb ondervonden is dat de belangrijkheid van je bekken echt heel belangrijk is!
Mocht je er ooit over nadenken om IPT te gaan doen, of iemand kennen die dat kan gebruiken, dan kan ik Jonna echt aanraden!

Een eerste IPT sessie – dankbaar, geraakt en heel zacht

Ik heb Jonna ervaren als zacht en met een groot luisterend oor. Ik vond het bijzonder om zo bij mijn ervaringen in het bekkengebied te blijven, en ook om te merken hoe gemakkelijk je terug naar je hoofd schiet. Jonna bleef heel rustig en kalm en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Voor mij was deze sessie een eye-opener: er is nog zo veel meer wat in dit gebied geheeld mag worden. Na de sessie voelde ik me dankbaar, geraakt en zacht.. Heel zacht.

Deze massage heeft me terug gebracht in de natuurlijke flow 

Dit was een van de meest natuurlijke, vloeiende en verbonden intuïtieve massages die ik heb gehad. In de diepe ontspanning met verbonden aanraking die geheel in lijn was met mijn interne ervaringen, werd veel verwarring en knelpunten in mijn leven heel duidelijk. Ik zou zeggen dat deze massage me terug in de natuurlijke flow om me heen heeft gebracht, en hoe grandioos dit misschien ook klinkt, het was mijn oprechte ervaring en ik ben Jonna hier zeer dankbaar voor.

Een geweldige reis

Jonna heeft me een prachtige en onverwachte sessie gegeven. Ze leidde me door een geweldige reis, waarin de delen van mijzelf die ik altijd als afgesloten heb ervaren weer met elkaar verbonden. De beelden die opkwamen tijdens dit magische moment van heling zijn nog steeds bij me. Dankjewel Jonna, voor het zien en doen wat je deed, precies toen ik het nodig had. Ik hoop dat veel meer mensen een “Healing Ride” met je mogen ervaren!

Echt een aanrader deze workshop!

Dit heeft mij geholpen om mijn ware zelf te zien. Alle lagen die me tegen hielden kon ik laten gaan en ik kon volledige expressie geven aan wie ik ben. Ik raad het iedereen aan! 10/10!!

For anyone who is yearning to open their heart

Her willingness to live as an embodied example of allowing the totality of life experience and the thirst to live each moment to the utmost is a constant source of inspiration for those in her presence. That she lives in such a way while not denying the challenging aspects of facing our fears, wounds and shadows allows those in her care to give themselves permission to face these aspects of themselves too.

In Jonna, I have witnessed as much transformation of wound and limiting belief into power and power into generosity of sharing in a relatively short period of time as anyone who has crossed my path. She lives as an example that it’s not about how long you walk this path, but how fiercely are you committed to doing so in each moment. For anyone who is yearning to open their heart, love themselves and live each moment, Jonna is an incredible potential ally, support and living example of just that.

Eugene Hedlund

founder of www.tribaltantratrainings.com

Zacht genoeg om mij echt te voelen en zeker genoeg om me echt vast te houden

Dankje, dankje, dankje! Jonna, voor een absoluut geweldige massage beleving! De manier waarop je masseert is het soort massage dat ik altijd al wilde en fijn vind. Handen die intuitief en vloeiend bewegen, zacht genoeg om mij echt te voelen en zeker genoeg om me echt vast te houden. Speels en serieus tegelijk.

Er zijn weinig dingen die ik meer waardeer dan het ontmoeten van authentieke mensen met een oprechte passie voor wat ze doen. En dit is precies wat ik heb ervaren bij Jonna. Haar oprechte aandacht en zorg voor anderen geeft haar sessie die buitengewone variabele die het tot zoveel meer maakt dan een massage.
Ik vind je een rockstar en hoop dat je blijft doen wat je doet! Ik kom zeker terug voor meer.

Wanneer ze ‘aan’ staat, is haar enthousiasme en eerlijkheid gewoon heel aanstekelijk!

Mijn vrouw en ik hebben deelgenomen aan de workshop “Free your sexual being – a journey within”. Ik beschouw mezelf als een redelijk goed geaarde man, met een gezonde dosis scepsis die niet goed tegen BS kan, maar deze workshop was absoluut een geweldige ervaring!

Jonna was in staat om een ​​veilige plek te creëren waarin iedereen kon openen om echt diep innerlijk werk te doen. Ieder op zijn of haar eigen manier. Geen druk, maar precies de juiste hoeveelheid stimulatie om uit de comfortzone te stappen… en dat is waar de magie gebeurt!
Het enthousiasme dat zowel Jonna als haar assistenten inbrachten, spoorde mensen aan om bij elke oefening weer een laagje dieper te gaan. En zo nu en dan, als ze iemand zagen worstelen, kwamen ze heel zachtjes langs om te helpen. Dit was voor mij heel geruststellend om te zien.
De workshop was confronterend en tegelijkertijd heel erg leuk. Ik heb veel over mijzelf geleerd en wij (mijn vrouw en ik) hebben veel over ons samen geleerd. Achteraf voelde ik me energiek! Vrolijk! Klaar voor de volgende stap!

Jonna is gewoon een geweldig persoon en wanneer ze ‘aan’ staat, is haar enthousiasme en eerlijkheid heel aanstekelijk!

Tantra kan echt magisch zijn

Ik voelde me vrijer en zo veel lichter na de Tantra workshop die Jonna gaf drie weken geleden. Tantra kan echt magisch zijn. Jonna, je hebt echt een hele mooie workshop gegeven. Door het geven van dit soort workshops ben je een ware brenger van vrijheid, puurheid en geluk.

We both felt very comfortable in her presence

We wanted to have a day of compassion for ourselves – to reconnect and take care of each other. So, we invited Jonna to our home for an Intimacy Ceremony.

Jonna was patient, loving and we both felt very comfortable in her presence. Even when we went through a difficult process, Jonna stayed calm and held space for us so we could work it out together. This was very helpful and at the last exercise, we found each other in a sweet and compassionate embrace. It became very clear that we still have things to work out in our relationship, but our love grew and we experienced more openness and less ego after the workshop.

Anyone who would like a fun and meaningful thing to do with his or her partner I would recommend inviting Jonna to their homes.

Ik heb gedanst zoals nooit tevoren

Ik ben naar een workshop geweest waar we dans gebruikten om onszelf vrij te voelen. Al snel creëerde Jonna een veilige plek waarin we op onderzoek uit konden gaan. Het maakte het voor mij en de anderen mogelijk om te voelen wat ik voelde en dit ook te uiten. Aan het einde van de workshop heb ik gedanst zoals ik nog nooit heb gedanst. Compleet vrij om mijzelf te zijn, zonder me zorgen te maken om wat anderen zouden denken. Het samen zijn in de groep gaf me ook inzichten over mijn eigen kwaliteiten en kracht. Onwijs bedankt Jonna!

Deel met anderen: