Free to Flow sessie

 

  • Is er een emotie of een bepaald gevoel dat je niet volledig kan toestaan of zelfs helemaal niet?
  • Heb je een onderwerp in je leven dat je verder wilt onderzoeken?
  • Voelt je je overweldigd soms en wil je leren hoe je steviger kunt blijven staan?
  • Voelt het alsof je energie blokkades in je lichaam hebt?
  • Voel je je vervreemd van je lichaam?
  • Vind je het lastig om volledig naar je buik te ademen?
  • Wil je je volledige potentieel, kracht en aanwezigheid ervaren? Het leven toestaan om door je heen te stromen?

Dan ben je heel welkom voor een Free to Flow sessie!

Ik werk intuïtief, op het fysieke, mentale en energetische niveau en elke sessie is anders. Ik laat mijn intuïtie me leiden en we volgen samen wat er wil gebeuren vanuit jou. Tijdens de sessie maak ik gebruik van verschillende tools, zoals aanraking (licht en indien nodig een diepere druk, maar nooit pijnlijk), adem, onderzoeken van het (onder)bewustzijn, visualisaties, beweging, geluid en aanwezigheid.
Je lichaam heeft zo veel wijsheid, dus het is tijd om daar aan over te geven en te gaan luisteren. In de sessie is elke emotie welkom en mijn ervaring is dat precies dat wat klaar is om gezien te worden ook zal opkomen. Jij bepaalt altijd hoe diep je wilt gaan, waarbij je de grotere energie en wijsheid kunt vertrouwen. Als jouw intentie is om te ervaren hoe het is om je veilig en geliefd te voelen, dan is dat precies wat je kunt ontdekken. Als je intentie is om diep te duiken, dan is dat waar we naartoe gaan. De kracht van intentie is eindeloos. We zullen deze intentie bespreken aan het begin van de sessie, samen met eventuele grenzen of andere wensen.

Na een sessie kun je je meer open, levendig, geaard, helder, aanwezig en zacht voelen. Eén enkele sessie kan al een grote verandering in gang zetten, voor de diepere processen is het goed om een aantal sessies te doen. De meeste blokkades zijn namelijk niet opgebouwd in een enkele gebeurtenis, dus ze moeten worden benaderd op verschillende niveaus. En wat belangrijk is, is dat dit gebeurt in het tempo dat het lichaam aankan. Als je te veel armours tegelijk losmaakt is het lastig om dat te integreren. Grote kans dat je je achteraf dan zo kwetsbaar en onveilig voelt dat je snel nieuwe beschermlagen zult opbouwen en je uiteindelijk zelfs meer gesloten eindigt dan ervoor. Dus luisteren naar je lichaam en het respecteren van het natuurlijke tempo is belangrijk tijdens een sessie.

“Jonna heeft me een prachtige en onverwachte sessie gegeven. Ze leidde me door een geweldige reis, waarin de delen van mijzelf die ik altijd als afgesloten heb ervaren weer met elkaar werden verbonden. De beelden die opkwamen tijdens dit magische moment van heling zijn nog steeds bij me. Dankjewel Jonna, voor het zien en doen wat je deed, precies toen ik het nodig had. Ik hoop dat veel meer mensen een “Healing” met je mogen ervaren!”

Lees alle ervaringen

Prijzen

Flow sessie 90 min - € 125,-

Maak een afspraak of stel een vraag:

13 + 11 =

Deel met anderen: