Aanbod

Naast de sessies organiseer ik ook eenmalige events. Zoals vrouwencirkels, dagworkshops, speciale acties of cursussen. Hieronder vind je het huidige aanbod. Heb je zelf een mooi idee wat hier nog niet tussen staat stuur me dan vooral een mailtje, ik hou ervan om samen te creëren.

IPT - Integral Pelvic Therapy

IPT is een holistische vorm van bekken therapie met als doel om balans in het bekken te brengen op alle lagen: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel.

Wil jij het contact met je bekken herstellen of verdiepen? Wil je weer genieten van je vrouwelijkheid en seksualiteit? En daarbij thuiskomen in wie je werkelijk bent, zodat je vanuit jouw authentieke, zachte kracht kunt gaan leven?

Dan zou IPT zomaar de sleutel kunnen zijn.

Vrouwencirkel – kom thuis in je bekken
In een reeks vrouwencirkels neem ik je mee op een ontdekkingsreis via verschillende thema’s. Je kunt alle cirkels erbij zijn, of degene die jou het meeste aanspreekt. Iedere cirkel zal je in contact brengen met een andere laag.
Dit is ook een goede manier om kennis te maken met mij en mijn werkwijze, voordat je een IPT traject bij mij start.

Flow sessie

Een Flow sessie is een interactieve sessie en is geschikt voor jou wanneer je jouw spanningspatronen op een diepere laag wilt gaan ontmoeten en helen.  
Je lichaam heeft zo veel wijsheid, dus het is tijd om daar aan over te geven en te gaan luisteren.

Flow massage

Tijdens de massage voel je je lichaam ontspannen en openen. De massage kan zeer aardend en verzachtend zijn, je kan op een innerlijke reis gaan, of het kan ruimte geven voor emoties die gevoeld willen worden. Weet dat alles welkom is en precies goed voor dat moment!

Binnenkort...

Ik ben momenteel bezig met het creatieproces van onder andere een online training, een dagworkshop 'thuiskomen in je bekken', begeleide meditaties die je thuis kunt luisteren. 

Wil je hiervan op de hoogte blijven, volg me dan op Facebook of instagram, of stuur me een mailtje om als eerste een seintje te krijgen als iets is geboren :).

Deel met anderen: